Restaurante partenere

📍Din anul 2009, casa Oprea Soare găzduiește berăria gastronomică Hanu’ Berarilor, care are o capacitate de 800 de locuri și un meniu variat, format din produse cu specific tradițional românesc care se îmbină cu bucătăria de actualitate. Din preparatele disponibile se găsesc gustări pitorești, de la platouri reci până la exclusivistul purceluș la proţap. Hanul continuă tradiția bucatelor alese, promițând voie bună pentru toți cei care îi trec pragul.

📍 Berărie Gastronomică din centrul Bucureștiului, Hanu’ Berarilor – Casa Elena Lupescu este berăria pe care toți o caută. Berea este din belsug, grătarele sunt mereu pline de cărnuri, iar voia bună este la ea acasă. Casa Lupescu încântă prin personalitatea arhitecturală îndrăzneţă, adaptată condițiilor actuale.

Cu o atmosferă destinsă, relaxantă, atât saloanele interioare cât și grădinile berăriei Hanu’ Berarilor, vă întâmpină cu acea atmosferă de „hai să mai bem o bere și să nu mai vorbim de muncă”. Una din cele mai cunoscute berării din București surprinde mereu prin varietatea gastronomică oferită dar și prin diferitele soiuri bine cunoscute de bere. Sfatul Berarului: ”Încercați Berea casei!” Iar al Măcelarului: ”Nu rata pulpele de rață sau coastele suculente.”

Hanu’ Berarilor este faimos de asemenea și pentru Fabrica de Papanași, faimoșii noștri papanși pot fi serviți cu dulceață de vișine sau afine, ambele făcute-n casă. Brutaru’ îi recomandă.

Becker Bräu este una dintre cele mai vechi berării din București. Berea Ursus la Tank curge râuri râuri, grătarele sunt mereu pline de cărnuri, iar voia bună este la ea acasă.

Poate găzdui 250 de persoane la interior și încă pe atâția la exterior. Terasa este deschisă pentru toți doritorii de bere dar și de preparate delicioase. Ca o adevărată berărie, locația încântă papilele gustative oricărui pofticios. De vrei să beneficiezi de atmosfera de neuitat hai pe terasă sau la interior.

Meniul este variat, puteți alege să vă delectacti papilele gustative cu o Supă gulaș, rețetă originală, Țambal de porc, Umăr de vițel iar cei mai pofticioși pot alege Ștrudel cu mere și înghețată de vanilie. Însă, dacă sunteți pofticioși, la Becker Bräu e musai să încercați delicioșii metri: de zburătoare, de cârnați, de mici sau bere.

Cu o istorie de peste 140 de ani în spate, Caru’ cu bere a fost și este în continuare un simbol al centrului istoric al Bucureștiului încă de la 1879, fiind locul preferat de întâlnire atât pentru bucureșteni, cât și pentru turiștii străini, fie că vorbim de oameni simpli sau de personalități precum I.L. Caragiale, George Coșbuc, Prințul Moștenitor al Japoniei sau trupa The Rolling Stones.

Nunți, botezuri, cumetrii, chefuri, însufleţite de muzici vechi sau noi, dănțuitori de pe la noi și de peste mări și țări! Un loc mai vesel și mai plin de viață nici că vei mai găsi! Tradiția povestește că încă din vremurile în care vestitul Moș Ghiță întâmpina el însuși oaspeții cu nelipsitu-i felinar, cei ce ne călcau pragul, mai că nu mai voiau să plece.

Recomandarea Casei: nu ratați Specialitatea Casei, Berea Casei, faimosul Tomahawk sau ciorba de fasole-n pâine.

De două secole, este singurul han tradiţional funcţional din Europa și dă pulsul Capitalei, servind drept restaurant, cafenea, cramă şi chiar scenă de spectacole. Fie că te afli în căutarea unui local pentru un prânz boieresc, vrei să organizezi o petrecere sau cauţi pur şi simplu un restaurant în București, elegant, unde să ciocneşti un pahar cu un prieten de nădejde, Hanu’ lui Manuc te va primi mereu cu porţile deschise.

Situat, nu întâmplător, în inima târgului, chiar în Centrul Vechi, la doi paşi de Piaţa Unirii, Hanu’ lui Manuc îşi respectă statutul de han domnesc. Cele mai fascinante poveşti ale Micului Paris s-au înfiripat dintotdeauna în centrul oraşului, dar parcă niciunde mai viu decât pe străzile Lipscanilor. De la aventuri cu haidcui, comori, boieri şi domniţe, până la romanţe şi chiar tratative istorice, hanul a fost martor la toate, ba pe unele le-a şi găzduit.

La Manuc, preparatele din miel sunt puse la loc de cinste și sfatul lui Manuc este să nu ratezi ciolanul de miel flambat. Este un adevărat spectacol.

Povestea restaurantului City Grill începe în mai 2004, din dorința de a crea un spațiu prietenos, în care atât românii, cât și colaboratorii lor străini să se simtă răsfățați.

Restaurantele City Grill prezintă o varietate de mici gustoși și cu ‘’ștaif’’, pentru toate gusturile: Micii lui Iordache, Mici de Lehliu Gară, de Obor sau de Medgidia, care au în compoziție carne de porc, de vită și oaie sau miel.

Cunoscuți pentru creativitate lor, românii au descoperit micii întâmplător. Legenda spune că grataragiul Iordache a rămas fără învelișul pentru cârnați și a pus compoziția direct pe grătar. Așa au luat naștere mititeii, botezați chiar de un client al localului, faimosul umorist al secolului XX, N.T. Orăşanu, iar City Grill duce rețeta mai departe.

Buongiorno Italian este un restaurant din București cu specific Mediteranean. Mâncărurile din meniul restaurantelor Buongiorno te invită să faci o călătorie culinară în zona Mediteraneană, cu accent pe Italia, țara pastelor și a pizzei napoletane.

În restaurantele Buongiorno Italian din București, poți alege din foarte multe feluri de paste, pizza sau fructe de mare atent pregătite, alături de un vin din zone ale Italiei recunoscute pentru această licoare, denumită și tară a celor 500 de soiuri de struguri. De asemenea, poți degusta delicioase deserturi, printre care nelipsitul Tiramisu italian.

Pe scurt, Buongiorno este un restaurant din București în care vei găsi întotdeauna o mulțime de feluri de mâncare specifice bucătăriei italiene, într-o atmosferă romantică specifică tradiției italiene.

Buongiorno Italian are 3 locații în București: Restaurant Buongiorno Italian Victoriei/ Primăverii/ Băneasa și un Restaurant Buongiorno Italian- Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Restaurantul Pescăruș este primul restaurant din Parcul Regele Mihai I, din București. Proiectat în 1938 de doi arhitecți renumiți, Horia Creangă, nepotul scriitorului Ion Creangă și Haralamb Georgescu, localul a fost alături de bucureșteni la bine și la greu, fiind martorul multor schimbări politice, dar și locul în care mereu s-au ospătat personalități marcante din România și din întreaga lume. I-am avut oaspeți pe regele Spaniei – Juan Carlos, fostul președinte al Israelului – Shimon Peres sau Anatoli Karpov – marele maestru al șahului.

Meniul s-a schimbat de-a lungul timpului în funcție de vremuri și tendințe, având acum specific pescăresc, fiind unul dintre puținele restaurante din București unde se consuma preparate realizate din pește proaspăt. Rețetele sunt inspirate din porturile lumii, de aceea bucătăria este una portuară.

Situat pe malul lacul, în Parcul Regele Mihai, recent renovat, Pescăruș Restaurant este unul dintre cele mai instagramabile locuri din București.

City Grill Delivery poate fi la îndemână, în cazul în care nu ai timp să ieși în oraș și dorești o seară relaxantă în camera hotelului. Promisiunea acestui serviciu de delivery este livrarea în maxim 45 minute. În meniu regăsiți produse delicioase, sănătoase gătite fără conservanți.