Ce să vizitezi?

Poziționarea perfecta a hotelului în centrul Bucureștiului facilitează deplasările și cunoașterea capitalei atât prin identitatea ei istorică și culturală, cât și prin identitatea modernă.

Descoperirea Centrului Istoric al Bucureștiului este fascinantă prin încărcătura culturală deosebită pe care o prezintă. Alegând La Bohème, poți descoperi atracțiile istorice principale într-o plimbare fermecătoare la pas, printre clădirile care mențin aerul de poveste al timpurilor trecute.

Printre aceste atracții se numără: Muzeul Național de Istorie, Muzeul Curtea Veche, elegantul pasaj Macca-Villacrosse, Palatul Cec, Hanul cu Tei, Biserica „Buna Vestire”, Biserica Stravropoleos și, nu în ultimul rând, Caru’ cu bere și Hanu’ lui Manuc, unde puteți servi masa într-un cadru istoric celebru.

În plus, Centrul Vechi găzduiește ruinele unor vechi cetăți, care pot fi admirate de turiștii interesați .

Chiar și în incinta hotelului, programul tău va primi un plus de divertisment și eleganță prin evenimentele și momentele de muzică live organizate în saloanele de la parter. Acustica impecabilă a clădirii face posibilă destinderea atmosferii prin serile relaxante împreună.

Plecând din centrul Bucureștiului, poți ajunge cu ușurință și în alte locații populare din punct de vedere turistic: Grădina Botanică, Muzeul Cotroceni, Casa Ceaușescu, Cartierul Cotroceni, Muzeul Național de Artă Contemporană și Calea Victoriei sunt doar câteva dintre locurile care îți vor marca șederea în București.